Gångartskampen 2016/2017

Posted by on Oct 25, 2016

Väsby Stuteri bjuder in till Gångartskampen 2016/2017!

Gångartskampen är en lagtävling som går till såhär:
Bilda ett lag bestående av 4-6 ekipage. Laget ska tillsammans visa gångarterna kort tölt, ökad tölt, trav, skritt, galopp och pass inne i ridhuset. Varje ekipage visar en gångart, vissa ekipage kan komma att få visa två gångarter om laget inte består av 6 ekipage. Man visar sin gångart tillsammans med andra som visar samma moment. Det kommer alltså finnas trav-startlistor, skritt-startlistor etc. Man är 3st inne i ridhuset samtidigt, detta kan komma att förändras för de som ska visa pass. När alla visat sina moment och resultatlistorna är klara räknar laget ihop sina placeringsnummer och får då en total. Det gäller att ha så lågt resultatnummer som möjligt. Gångartskampen består av 3 deltävlingar där alla tävlingar räknas in i resultatet. De lag som deltar i samtliga 3 deltävlingar har chansen att bli Gångartmästare! Den tredje och sista tävlingen kommer avslutas med prisutdelning där vi kan utlova finfina priser till publikens jubel!

Hur anmäler man sig?
Ange följande uppgifter på anmälan:
– Ryttarens namn (personnummer om du är under 22 år)
– Adress, telefonnummer samt medlemsnummer i SIF
– Hästens namn samt registreringsnummer
– Vilken/vilka gångarter ekipaget ska visa
– Lagnamn
Samla dessa uppgifter för samtliga tävlande ekipage i ditt lag och maila detta till: ansa.jonsson@telia.com
OBS! En anmälan per deltävling behöver skickas in!
– Det är tillåtet att använda sig av ”reservekipage” i laget vid sjukdom/skada.

Kostnad: 1 500kr/lag och deltävling. Betalas in till Väsby Stuteris bankgiro 5802-4977. Ange lagnamn vid betalning! Box bokas via SMS eller mail info@vasbystuteri.se till Catti Söderbäck och kostar 150kr/tävlingsdag.
Aktuella tävlingsdatum är 19 november, 21 januari och 18 mars. Sista anmälningsdagen för deltävling 1 är den 14/11.

Tävlingen döms av 3 domare (vi återkommer med vilka)
Tävlingsgeneral: Frida Ahlgren
Cafeteria kommer att finnas!

Tävlingen är inofficiell och all ridning sker på egen risk.

Gångartskampsgruppen består av: Catti Söderbäck 070-2790258, Frida Ahlgren 070-8387425, Anna Jonsson 076-8787010, Kicki Hedgren 070-5144187 och Emelie Althén 070-9905957. Hör av er till oss om ni har frågor/funderingar!

VARMT välkomna till Gångartskampen!